privacywetgeving AVG

 

 

Privacy verklaring Sien kinder-& Jongerencoaching

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het helemaal door te lezen. Maar in het kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring, tevens verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG ben ik. Anne-Francien Ruijtenberg, eigenaresse van Sien kinder-&Jongeren coaching, gevestigd in Werkendam , ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66858879.

 

Persoonsgegevens

 

- Waarom ik jouw gegevens bewaar

Jouw contact gegevens (zoals naam, email, adres, telefoonnummer en socialmedia accounts) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de weg die wij samen gaan als Anne-Francien Ruijtenberg van Sien Kinder-& en Jongeren coaching en cliƫnt van Sien Kinder-& en Jongrencoaching. Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens nadat je ja hebt gezegd om met mij te werken. Zie je er daarna alsnog vanaf dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem.

 

-verwerken persoonsgegevens

Mocht je ja zeggen op werken met mij dan vraag ik waarschijnlijk om meer gegevens. Bijvoorbeeld in een inschrijfformulier of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. En mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming.

 

-Beveiliging

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang op mijn telefoon en computer. Deze zijn beveiligd met een code. Mijn site: www.siencoaching.nl is een etalage, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Ik ben bij een van de betrouwbaarste servers die er zijn en vertrouw op de bescherming van gegevens door one.com . Ik gebruik geen cookies.

 

-Niet digitale gegevens

Een enkele keer schrijf ik iets over jou op of bewaar iets wat je bij mij maakte. Ik bewaar dat in een afgesloten kast. En ik weet daar de code van. Je mag er gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is.

 

-Termijnen waarop ik grenzen bewaar

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan nodig is. uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jou doe.

 

-Jouw rechten

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.

 

-Datalek

Een datalek heb je als databestanden worden gehackt of als iemand onbedoeld toegang heeft tot mijn bestanden. Het kan ook zijn dat mijn laptop of telefoon gestolen wordt. Ook een zoekgeraakte usb-stick is een datalek. Ik zal dan een melding maken bij de Autoriteit Gegevensbescherming en jou als inlichten. Ik ben verplicht een datalek te documenteren, wat de gevolgen zijn en de genomen maatregelen.

 

 

info@siencoaching.nl

06-13324164

Neem gerust contact op:

Social Media