Heppie!?

Heppie!? kinderen & emoties

 

Motto van deze workshop:

 

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag

 

Kinderen zitten vol emoties. Waar het ene kind vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. Juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet helpt om te leren omgaan met emoties. Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder om ze daarbij te helpen en te ondersteunen.

 

Maar hoe?… In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen van max. 12 deelnemers.

 

Voor wie: Voor ouders, opvoeders en pedagogische professionals

 

Inhoud workshop: In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.

 

Duur: Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.

 

In overleg kan de workshop ook worden aangepast aan individuele wensen. Denk aan; huiskamerworkshop, informatieavond bij bijv. een ouderavond op scholen of kinderdagverblijven, etc.

 

Kosten: € 95,00 incl. btw per persoon of bij aanmelding per 2 personen: €85,- p.p.)

 

Aanmelden kan via de mail (zie contact). Voor vragen en informatie kun je me ook bellen

 

 

info@siencoaching.nl

06-13324164

Neem gerust contact op:

Social Media